Huisregels en Algemene Voorwaarden

 

Bezoek:
Wij streven naar een rustige plek waar Tropisch Genieten bovenaan staat. Om de rust voor onze buren en gasten te bewaken is Mama Sha Apartments alleen toegankelijk voor eigen gasten.

Wifi:
In alle appartementen kunt u gratis gebruik maken van ons Wi-Fi netwerk. De betrouwbaarheid van het digitale netwerk op Curaçao is helaas niet altijd optimaal. Hou er wel rekening mee dat er een storing kan optreden.

Elektriciteit:
Stroom op Curaçao is erg duur. Voor elektriciteit betaald u €0,45 per kWh. De meterstanden worden bij aankomst en vertrek genoteerd en achteraf verrekend met de borg.
Ook voor het stroomnetwerk geldt dat stroomstoringen kunnen voorkomen. Gelukkig duurt dit meestal niet lang

Water:
De huurprijs van de appartementen zijn inclusief waterverbruik. Het water uit de kraan is op Curacao goed drinkbaar.

Eindschoonmaak:
De eindschoonmaak wordt door ons verzorgd. Wij brengen hier 65 euro per appartement voor in rekening. Tussentijdse schoonmaak is inclusief. Bij een verblijf van meer dan 1 week doen wij dit wekelijks.

Beddengoed:
Wekelijks worden de lakensets van de bedden verwisseld. Dit is bij de huurprijs inbegrepen. Wanneer u tussentijds een extra verschoning wilt, is dit mogelijk. De kosten hiervoor bedragen € 5,00 per verschoning en verrekenen wij achteraf met de borgsom. Voor het kinderbed is dit gratis.

Wasmachine:
In ons tuinhuis hebben wij een wasruimte, hier kunt u tegen een kleine vergoeding gebruik maken van een wasmachine, strijkplank en strijkijzer

Loungepool:
Het gebruik van onze pool is uitsluitend voor onze gasten en geheel op eigen risico. U kunt hiervan gebruik maken vanaf 09:00 uur tot ongeveer 21:00 uur, mits er geen geluidsoverlast voor de directe omgeving plaatsvindt. Ouders en/of verzorgers met kinderen die niet kunnen zwemmen, zijn zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van de kinderen! U dient hier zelf toezicht te houden.

Parkeren:
Voor ieder appartement is voor gasten op eigen terrein 1 parkeerplaats gratis beschikbaar.

Haal- en breng service vliegveld Hato:
Informeert u bij uw reservering naar de mogelijkheden.

Boodschappenservice:
Informeert u bij uw reservering naar de mogelijkheden

Reservering:
Nadat wij uw aanvraag of reserveringsformulier hebben ontvangen, leggen wij de periode vast. U ontvangt dan binnen 24 uur van ons een ontvangstbevestiging en een overzicht van de verblijfskosten. Indien blijkt dat de periode, of een deel daarvan al verhuurd is, zullen wij u dit binnen 24 uur laten weten en u zo mogelijk een alternatieve datum aanbieden.
Wanneer overeenstemming over de huurperiode is bereikt, zenden wij u een boekingsbevestiging en is de reservering hiermee vastgelegd.

Toeslagen:
sinds 2009 is de wet logeerbelasting van kracht. Deze bedraagt 7% en komt geheel ten goede aan de toeristische marketing van Curaçao.
Per 1 januari 2016 is door de overheid het besluit genomen om logeerbelasting te veranderen in Omzetbelasting (OB). Voor de toerist verandert er niets, het percentage blijft 7%.

Borgsom:
Bij elke reservering vragen wij een aanbetaling/borgsom van € 200,00

Als er tijdens de vakantie per ongeluk schade aan het inventaris of appartement ontstaat, dan verrekenen wij dat indien mogelijk met de door u betaalde borg. Ook kosten voor gebruik van elektriciteit worden hiermee verrekend.

Na uw vertrek wordt de door u gehuurde ruimte geïnspecteerd en maken wij nog voor uw vertrek de eindafrekening op. Onder aftrek van de gemaakte kosten wordt de borg binnen 5 werkdagen na vertrek op uw bankrekening teruggestort.

De kosten van de extra services zoals de boodschappen en/of haal en brengservice dient u ter plaatse contant af te rekenen voor uw vertrek.

Annulering:
Bij annulering tot 4 weken voor aankomst zijn de annuleringskosten gelijk aan de aanbetaling (borgsom € 200,00).

Bij annulering binnen 4 weken voor aankomst zijn de annuleringskosten 100% van de huursom. Toeristenbelasting en borgsom worden weer teruggestort op uw bankrekening.

Wij raden u aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten binnen 7 dagen nadat u van ons de boekingsbevestiging en factuur hebt ontvangen.

Korting:
Terugkerende gasten krijgen vanaf een 2e en volgende boeking een korting van 10% op de huurprijs van het appartement, ongeacht de lengte van de verblijfsduur.

Rolstoelvriendelijkheid:
Onze appartementen zijn niet rolstoelvriendelijk

Contact

Adres
Kaya Jan Thiel 18
Willemstad

Telefoon
Shahaira Pedro +599 9 513 6603

E-mail
info@mamasha.nl

Overig
Huisregels en algemene voorwaarden

Heeft u vragen over Mama Sha Apartments? Voor dringende vragen kunt u ons bellen. U kunt ons ook mailen of het contactformulier invullen en dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.